Beter Nederlands kunnen werkt beter: vraag de vergoeding aan!

Tot en met 28 februari 2021 is er subsidie voor werkgevers met collega’s die minder goed Nederlands spreken of schrijven; Tel mee met Taal. Onvoldoende beheersing van de Nederlandse taal is een probleem op de werkvloer. Denk daarbij aan drempels rondom veiligheid, sociale omgang, scholing en carrièremogelijkheden.

Enige eis voor financiële vergoeding is er dat de werknemer een taalniveau lager dan 2F moet hebben. Hoe toets je dat? Landstede Groei Opleidingen helpt je hiermee. De subsidie kan ook door de school aangevraagd worden. Dan heb je er helemaal geen omkijken naar en wij zijn daar goed in. Je hoeft dan verder alleen maar te inventariseren hoeveel medewerkers (zzp’ers die veel voor je werken mogen ook!) er in aanmerking komen voor een taalcursus. We starten al met kleine groepjes.
Wij zorgen voor de verdere administratieve afhandeling van de aanvraag.

Op=Op
Vanwege corona staat er veel stil. Dat hoeft niet. Leren kan ook online en - niet onbelangrijk -  de subsidie werkt via een loting. Dus wees er snel bij, juist nu. Samen treffen we de voorbereidingen zodat iedereen klaar is wanneer de economie weer gaat draaien.

Meer weten over de Tel mee met Taal regeling?

Bel 06- 53 25 85 99 (Annemieke Woltjes) of mail naar info@groeiopleidingen.nl.