Groei Vooruit geeft perspectief in (je) werk, juist tijdens de coronacrisis.

De coronacrisis zet de arbeidsmarkt op zijn kop. Misschien dreig ook jij je baan te verliezen of zit je al thuis? Of overweeg je al langer de overstap te maken naar een kansrijke sector als de zorg, het onderwijs of de techniek? In deze zware tijd wil het initiatief Groei Vooruit alle inwoners van de 22 gemeenten van Regio Zwolle perspectief bieden. Op nieuw werk of ander werk. Groei Vooruit geeft de mogelijkheid om talenten te gebruiken en te ontwikkelen. Met omscholing, bijscholing en persoonlijke loopbaancoaching.

Wil jij je ook kosteloos ontwikkelen? Met de scholingsvouchers van Groei Vooruit maak je grote kans op volledige vergoeding van je opleiding. Check snel www.groeivooruit.nl voor meer informatie of mail naar info@groeiopleidingen.nl als je meer wilt weten of hulp nodig hebt bij het aanvragen.

Woon je niet in de Regio Zwolle? Geen nood! Er zijn ook scholingsvouchers beschikbaar in Twente, de Achterhoek en Regio Foodvalley (zeg maar tussen Enschede tot Zwolle, Apeldoorn tot Doetinchem).

Want iedereen kan vooruit groeien.