Keuzedeel - Verzorgende en verpleegtechnische handelingen - K0118

Beroepsbeoefenaren die dit keuzedeel hebben gevolgd kunnen breder worden ingezet in het werkveld. Zij kunnen door het volgen van het keuzedeel ondersteunende taken combineren met verzorgende- en verpleegtechnische handelingen. Hierdoor hebben beginnend beroepsbeoefenaren meer kans op werk bij afdelingen van instellingen waar ondersteunende en verzorgende taken worden gecombineerd.


Niveau

3

Voor wie

Gediplomeerden Verzorgenden (MZ 3 of 4, SPW 4, MDGO-VZ of MDGO- VP, SPH 5) in het bezit door het S-BB erkende werkplek van minimaal 16 uren per week in zorg of welzijn waar u werkzaamheden verricht op het gebied van zorg en begeleiding.

Beroepsbeoefenaren die dit keuzedeel hebben gevolgd kunnen breder worden ingezet in het werkveld. Zij kunnen door het volgen van het keuzedeel ondersteunende taken combineren met verzorgende- en verpleegtechnische handelingen. Hiedoor hebben beginnend beroepsbeoefenaren meer kans op werk bij afdelingen van instellingen waar ondersteunende en verzorgende taken worden gecombineerd.

Inhoud

Het keuzedeel is een verdieping. Het keuzedeel bevat verzorgende- en verpleegtechnische handelingen. In het keuzedeel zijn de volgende onderwerpen opgenomen:
- Onderkent de gezondheidstoestand op somatisch en psychosociaal gebied;
- Biedt specifieke zorg;
- Voert verpleegtechnische handelingen uit;
- Evalueert en legt de zorgverlening vast.

Voor deze scholing is 4 tot 6 uur zelfstudie per week nodig.

Toelating

Na aanmelding wordt een telefonisch intakegesprek met u gevoerd.

Diploma

Na de scholing en het met succes afronden van het EHBO-examen van het Oranje Kruis en het praktijkexamen van Prove2Move ontvangt u het mbo-certificaat van het Keuzedeel Verzorgende en verpleegtechnische handelingen. Een mbo-certificaat bevat een deel van de kwalificatie-eisen van een mbo-opleiding. Een behaald mbo-certificaat wordt geregistreerd in het diplomaregister van DUO.

 

Zodra er nieuwe data bekend zijn, zullen wij dit communiceren.
18 bijeenkomsten (maandag)
17.30 - 21.00 (incl. half uur pauze)
Landstede MBO, Dokterspad 2, 8025 AW Zwolle
€ 1.255,-
(inclusief boeken, reader en examen)

Inschrijven is heel eenvoudig. Schrijf je in via de inschrijfbutton en je start binnenkort met jouw Groei Opleiding Particulier.

Inschrijven

Wilt u meer informatie ontvangen of u aanmelden voor de scholing? Mail dan naar gezondenwel@landstede.nl of bel 088-850 8159.