Opfriscursus Salarisadministratie

Medewerkers op de salarisadministratie weten dat de wet- en regelgeving in hun vakgebied altijd in beweging is. Het is dus belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tijdens de Opfriscursus Salarisadministratie gaan we in op onderwerpen waaraan de salarisadministrateur de meeste aandacht besteedt. Tot slot besteden we aandacht aan een aantal specifieke casussen die de deelnemers hebben aangeleverd.

Niveau

Mbo 4

Voor wie

De opfriscursus is voor iedereen die te maken heeft met personeelsbeheer en salarisadministratie en in twee korte sessies weer volledig op de hoogte wil zijn.

Inhoud

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Werkkostenregeling
  • Loonkosten voordelen
  • Arbeidsrecht 2019+2020
  • WAZO-verdieping
  • Wet DBA (deregulering beoordeling arbeidsrelatie)
  • Transitievergoeding
  • Aan te dragen casussen door de deelnemers

Doel

Het doel van de Opfriscursus Salarisadministratie is het op niveau brengen van je kennis en je informeren over de actualiteiten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie.

Toelating

Het is wenselijk wanneer je in het bezit bent van het Praktijkdiploma Loonadministratie en/of werkt op de salarisadministratie.

Vrijstellingenbeleid
Er is geen mogelijkheid om vrijstelling te krijgen voor bepaalde onderdelen van deze cursus/opleiding.

Studiebelasting

Bijeenkomsten: 3 uur per week
Zelfstudie: ongeveer 2 uur als voorbereiding op de bijeenkomst.

Examen

Er vindt geen examen plaats na afloop van deze cursus.

Op aanvraag
2 bijeenkomsten op dinsdagavond
Harderwijk, Zwolle
Kosten: €495,-* inclusief studiemateriaal. Dit ontvang je indien van toepassing op de eerste lesdag.

*Prijswijzigingen voorbehouden. Prijzen zijn vrijgesteld van btw.

Inschrijven is heel eenvoudig. Schrijf je in via de inschrijfbutton en je start binnenkort met jouw Groei Opleiding Particulier.

Inschrijven

Je aanmelding wordt doorgezet naar de administratie van Deltion Business. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief.

Voor meer inhoudelijke informatie en vragen over deze cursus/opleiding, kun je contact opnemen met Deltion Business, Telefoon: 038 - 850 31 50 of e-mail: business@deltion.nl.