Leider sportieve recreatie

Recreëer je graag met een sportieve inslag en wil je niet alleen onderdeel uitmaken van de groep maar de groep ook op een professionele manier kunnen begeleiden? Met de opleiding Leider sportieve recreatie van Groei opleidingen leer je hoe je sportieve recreanten professionele en veilige begeleiding kunt bieden.

Zoek je een soortgelijke reguliere opleiding (die de overheid bekostigt)? Kijk dan bij Landstede MBO.

Inhoud

Steeds meer sporters hebben naast de normale trainingen en competities behoefte aan recreatieve sport- en spelactiviteiten. Dit kan een wekelijks recreatie-uurtje zijn, een maandelijkse clubactiviteit of enkele keren per jaar een bijzonder evenement. Tijdens de opleiding Leider sportieve recreatie leer je deze activiteiten in goede banen te leiden en op een verantwoorde wijze vorm en inhoud te geven.

Met dit diploma op zak kun je binnen de sportieve recreatie alle kanten op. Denk naast sportverenigingen aan welzijnswerk, club- en buurthuiswerk, sporthalbeheer en jeugdvakantiewerk. Maar ook voor speeltuinwerk, scouting, campings, recreatiebedrijven, evenementenorganisaties, outdoorbedrijven en het gevangeniswezen is de opleiding Leider sportieve recreatie uitstekend geschikt.
Voor basisschoolleiders en leidinggevenden in de buitenschoolse opvang is de opleiding een toevoeging op het gebied van animatie, spelen en spelletjes. Er wordt steeds vaker een beroep gedaan op bevoegde leiders sportieve recreatie.

Verder groeien?

  • Niveau 4-opleiding Profiel T/C Coördinator Recreatiesport.
Startdatum in overleg.
1 jaar
Harderwijk, Raalte en Zwolle
ca. € 767,95

Inschrijven is heel eenvoudig. Schrijf je in via de inschrijfbutton en je start binnenkort met jouw Groei Opleiding Particulier.

Inschrijven