Cambridge English - Language Assessment

De Engelse taal is overal. Denk aan Engelse termen die op dit moment veel gebruikt worden in het werkveld, zoals lean, agile, synergy en outsource. Wilt u zich goed voorbereiden op het leren of werken in deze internationale wereld? Groei Opleidingen biedt Cambridge English aan.

Niveau

Niveau B2: First Certificate FCE.

Voor wie

Engels wordt steeds belangrijker. Voor veel mbo-beroepen zijn er al beroepsgerichte eisen voor Engels. Met een Cambridge certificaat maak je meer kans op een baan of op succesvolle doorstroom naar vervolgonderwijs. Bovendien krijg je meer zelfvertrouwen en plezier om je in het Engels uit te drukken. Het is goed om je te realiseren dat het Cambridge Engels veel breder en algemener is dan alleen de context van je beroepsopleiding.

Inhoud

In de periode van november tot april volg je 20 lessen van 1,5 uur. Na aanmelding ontvang je de planning met data. De lessen worden gegeven op de volgende momenten:

• Zwolle (waarschijnlijk Fuchsiastraat) maandagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur

• Harderwijk (Westeinde) donderdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur

Daarnaast moet je rekening houden met ongeveer 1,5 uur zelfstudie per week. We kunnen van start bij tien of meer deelnemers per groep. I.v.m. Corona kunnen de lessen deels online plaatsvinden. Dat hangt af van de situatie en zal door de docent worden gecommuniceerd.

Wanneer start de training?Hoe meld ik mij aan?

Via het aanmeldformulier Cambridge Examentraining op Landstede Intranet via het Studiecentrum Harderwijk. De procedure omvat een intake en plaatsing op basis van resultaten van de intake.

Examens

Om het certificaat te ontvangen, moet je examens afleggen in Reading, Writing, Listening en Speaking. Deze examens worden afgenomen bij de Katholiek Pabo Zwolle (KPZ). Je wordt hierover t.z.t. nader geïnformeerd.

Start examentraining: voor groepen in overleg
20 lessen van 1,5 uur
Harderwijk, Zwolle
Je kunt de lessen volgen voor een gereduceerd tarief: bij aanvang betaal je € 300,-. Wanneer je het gehele traject hebt doorlopen en dus ook de examens hebt afgelegd, ontvang je € 100,- terug (ook wanneer je deze niet hebt behaald). Voor de examens moet je apart betalen. De kosten liggen tussen de € 205,- en € 235,-. Voor de lessen moet je het boek ‘Objective First’ aanschaffen, dit kost €45,-

Inschrijven is heel eenvoudig. Schrijf je in via de inschrijfbutton en je start binnenkort met jouw Groei Opleiding Particulier.

Inschrijven