Chinees voor bedrijven

Heeft uw bedrijf zakelijke contacten met China? Gaan medewerkers naar China op bedrijvenbezoek of om daar voor langere tijd te werken? Dan kan het handig zijn om enige kennis van de Chinese taal en cultuur te hebben. Tijdens de basistraining Chinees voor bedrijven leert u onder meer eenvoudige zinnen, etiquette en hoe Chinezen hun vrije tijd besteden. De exacte inhoud bepaalt u met de docent.

Voor wie

Voor iedereen die de Chinese taal willen leren spreken en begrijpen.

Inhoud

Het Algemeen Beschaafd Chinees dat in China ook op school wordt onderwezen, is het Mandarijn (Pu Tong Hua). In de training ligt het accent op de praktische toepassing hiervan. U leert eenvoudige zinnen die u in alledaagse situaties kunt gebruiken.

Omdat u een taal sneller leert als u ook wat weet van de diverse lokale culturen en gewoontes, staan deze ook op het programma. Denk aan omgangsvormen, manieren om beleefdheid te tonen en de Chinese vrijetijdsbesteding.

Na afloop van de training bent u in staat eenvoudige gesprekken te voeren. U kunt bijvoorbeeld mensen begroeten, uzelf voorstellen, de weg vragen, eten bestellen, hotelkamers reserveren en afrekenen.

Heeft u specifieke wensen?
Wilt u bijvoorbeeld meer nadruk op gebruiken en etiquette of wilt u dat het accent ligt op zakendoen met Chinese bedrijven? Dat kan: samen met de docent (mevrouw X.Q. Zeng) bepaalt u de exacte lesinhoud.

Aantal deelnemers

Minimaal 6 deelnemers.

In overleg (middag/avond)
10 lessen (2 uur per les)
Harderwijk, Raalte en Zwolle
€ 595,- p.p.
ca. € 25,- aan lesmateriaal

Inschrijven is heel eenvoudig. Schrijf je in via de inschrijfbutton en je start binnenkort met jouw Groei Opleiding Particulier.

Inschrijven