Over ons

Groei voor werknemers

Groei Opleidingen leidt professionals op. We zijn er vooral voor mensen die al op professioneel niveau werken en zich verder willen ontwikkelen in hun vak. We kunnen bijvoorbeeld de scholing aanbieden die nodig is voor het behalen van erkende diploma’s en certificaten.

Groei voor ondernemers/leidinggevenden

Als ondernemer/leidinggevende kunt u met Groei Opleidingen gericht investeren in uw waardevolste kapitaal: uw medewerkers. Naast individuele trajecten kunnen wij meerdere medewerkers tegelijk opleiden. Tijdens de lessen krijgen de medewerkers begeleiding van deskundige docenten.

Hebt u zelf de behoefte om te groeien in wat u doet? Ook dan kunnen wij u helpen met een uitgekiend aanbod en veel ruimte voor maatwerk. Dat kan op een van onze opleidingslocaties of incompany bij uw organisatie.

Sneller een diploma

Veel mensen hebben meer in huis dan uit diploma’s blijkt. Diploma’s verouderen, maar kennis en vaardigheden blijven zich door de jaren heen ontwikkelen. Groei Opleidingen kan het onderwijstraject (in sommige gevallen zelfs aanmerkelijk) korter maken door rekening te houden met de kennis en vaardigheden die mensen al hebben opgedaan. Wij brengen de competenties (vaardigheden/kennis) van uw medewerker snel voor u in kaart. Zo krijgt u een beter beeld van hoe u hem of haar het beste kunt inzetten.