Knaagdierbeheersing

Middelen voor bestrijding van knaagdieren mogen alleen gekocht en gebruikt worden door vakbekwame, gecertificeerde knaagdierbestrijders. Dit houdt in dat iedereen die rodenticiden wil kopen of gebruiken in het bezit moet zijn van een vakbekwaamheidsbewijs voor het gebruik van dit type middelen.

Kennisbijeenkomst of examen?

‘KBA’ toevoegen aan uw spuitlicentie kan met een kennisbijeenkomst over dit thema. Bent u nog niet in het bezit van zo'n vakbekwaamheidsbewijs (Uitvoeren of Bedrijfsvoeren), dan moet u examen doen voor het onderdeel KBA.

De cursus en het examen worden georganiseerd op de locatie van Landstede MBO in Raalte. Kennisbijeenkomsten worden in overleg op verschillende locaties georganiseerd.

In overleg kan er gestart worden met de training
Harderwijk, Raalte en Zwolle
Zelfstudietraject: € 85,- (incl. lesmateriaal en examenkosten)
Cursus of kennisbijeenkomst: Kosten in overleg

Inschrijven is heel eenvoudig. Schrijf u in via onderstaande inschrijfbutton en u start binnenkort met uw Groei Opleiding Zakelijk.

Inschrijven

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op maat maken en op uw locatie verzorgen. U kunt direct een offerte aanvragen of ons mailen of bellen voor meer informatie. Contactgegevens vindt u hieronder.

Vraag offerte op maat aan