Basiskennis Boekhouden (BKB)

Wilt u de boekhouding doen voor een kleine organisatie? Of bent u zelfstandig ondernemer en wilt u uw eigen boekhouding doen? Misschien besteedt u het nu uit en wilt u er meer vanaf weten. Met de korte opleiding Elementair Boekhouden (EB) hebt u snel meer kennis van boekhouden. U sluit de opleiding af met een examen en krijgt een landelijk erkend diploma. Elementair Boekhouden is de nieuwe naam van Basiskennis Boekhouden (BKB).

Niveau

Mbo 3

Voor wie

Voor iedereen die theoretische kennis van boekhouden - inclusief een landelijk erkend diploma - wil hebben. Bijvoorbeeld zzp'ers en zelfstandige ondernemers, maar ook (toekomstige) boekhouders, administratief medewerkers en administrateurs.

Inhoud

U leert:

  • dagboeken, subgrootboeken en bijboeken samenstellen;
  • journaalposten en grootboekrekeningen samenstellen;
  • voorraadgoederen administreren;
  • theorie op het gebied van ondernemingsvormen.

Toelating

Een specifieke vooropleiding is niet vereist. Wel moet u enige affiniteit hebben met cijfermatige werkzaamheden.

Diploma

De Nederlandse Associatie voor Examinering neemt het examen af. Dit gebeurt online en op een moment dat het u het beste schikt. Kijk hier voor meer info.

Verder groeien?

Na deze opleiding kunt u de opleiding Basiskennis Calculatie (BKC®) op mbo niveau 3 volgen om zo het koepeldiploma Financieel Assistent (FA) te behalen. Wilt u zich verder specialiseren in boekhouden, volg dan de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) op mbo niveau 4.

7 september 2020
12 lessen (wekelijks)
18.00-20.00 uur
Zwolle (Mozartlaan 15, Deltion)
Optioneel Harderwijk (bij voldoende deelname)
€ 649,-
ca. € 55,- aan lesmateriaal (zelf aanschaffen o.b.v. een literatuurlijst)
Examengeld: kijk op www.associatie.nl

Inschrijven is heel eenvoudig. Schrijf u in via onderstaande inschrijfbutton en u start binnenkort met uw Groei Opleiding Zakelijk.

Inschrijven

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op maat maken en op uw locatie verzorgen. U kunt direct een offerte aanvragen of ons mailen of bellen voor meer informatie. Contactgegevens vindt u hieronder.

Vraag offerte op maat aan

Neem contact op met Angela van Ginkel, 06-10 33 98 22, avanginkel@landstede.nl of
Annemieke Woltjes, 06-53 25 85 99, awoltjes@landstede.nl