Trainingen Taal op Maat voor bedrijven

Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Chinees en Nederlands: wij verzorgen taallessen op maat. Dat doen we voor zowel beginners als gevorderden en afgestemd op uw bedrijf, branche of functie.

Voor wie

De lessen in een buitenlandse taal zijn bedoeld voor mensen die voor hun werk een vreemde taal willen leren spreken en begrijpen. De training Correct Zakelijk Nederlands is bestemd voor iedereen die het belangrijk vindt om de Nederlandse taal correct en zakelijk te kunnen toepassen.

Inhoud

Engels op Maat
‘I hate you welkom!’ U bent niet de eerste die een dergelijke fout maakt. Tijdens een korte opfristraining van vier lessen staat het verbeteren van de spreekvaardigheid en het bijspijkeren van de Engelse grammatica centraal. Na deze training kunt u weer correct communiceren in het Engels. Voor wie zijn vaardigheden verder wil ontwikkelen, is er een vervolgtraining Engels.

Klantgericht Duits
Vindt u het lastig om klanten (telefonisch) te woord te staan in het Duits? Of wilt u leren uw Duitse klanten een rondleiding te geven door uw eigen showroom? Volg dan onze, speciaal op uw vakgebied afgestemde, training Klantgericht Duits.

Chinees voor bedrijven
Heeft uw bedrijf zakelijke contacten met China? Gaan medewerkers naar China op bedrijvenbezoek of werken zij daar voor langere tijd? Dan kan het handig zijn om enige kennis van de Chinese taal en cultuur te hebben. Tijdens de basistraining Chinees voor bedrijven leert u onder meer eenvoudige zinnen, etiquette en hoe Chinezen hun vrije tijd besteden. De exacte inhoud bepaalt u met de docent.

Correct Zakelijk Nederlands
Hoe zat het ook alweer met de ‘d’s’ en de ‘t’s’? En was het nu pannekoek of pannenkoek? Spelling, stijl en correspondentie: het komt allemaal aan bod in de training Correct Zakelijk Nederlands. In drie sessies bent u weer helemaal op de hoogte en ziet uw zakelijke correspondentie er weer keurig uit.

Aantal deelnemers

De training is zowel als groep (4-12 deelnemers) als individueel (privéles: 1-3 deelnemers) te volgen.

Lees hier hoe transportbedrijf St vd Brink de training Duits gericht op de transportsector volgde.

In overleg
Groep: aantal lessen in overleg (4 uur per les, incl. pauze)
Privé: 4 lessen (1,5 uur per les)
Harderwijk, Raalte en Zwolle
Groep: € 665,- per dagdeel
Privé: € 995,-
Kosten lesmateriaal nog te bepalen

Inschrijven is heel eenvoudig. Schrijf u in via onderstaande inschrijfbutton en u start binnenkort met uw Groei Opleiding Zakelijk.

Inschrijven

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op maat maken en op uw locatie verzorgen. U kunt direct een offerte aanvragen of ons mailen of bellen voor meer informatie. Contactgegevens vindt u hieronder.

Vraag offerte op maat aan

Neem contact op met Angela van Ginkel, 06-10 33 98 22, avanginkel@landstede.nl of
Annemieke Woltjes, 06-53 25 85 99, awoltjes@landstede.nl