Landstede Groep

GROEIEN? Bel ons 088 - 850 79 71

Welkom bij GroeiCafé

Je zoekt inspiratie! Waar te beginnen? GroeiCafé geeft 'food for thought' en motiveert. Jezelf ontwikkelen is van alle tijden en voor iedereen, groeien is vooral een mindset. Iedereen kan het, het moet alleen aangewakkerd worden.

We willen je prikkelen om een leven lang te ontwikkelen

Onze focus ligt bij de persoonlijke benadering in de vorm van een ontmoeting. GroeiCafé is altijd ‘live’ en vindt ieder jaar een aantal keren in Harderwijk, Zwolle of Raalte. Het divers, drempelverlagend en prikkelend aanbod aan activiteiten zoals workshops en sprekers is bedoeld om je te inspireren om van de bank af te komen en de grijze cellen op te schudden. Gezellig, actueel, zinvol, leuk. Openbaar toegankelijk en veelal gratis.

Eén ding is zeker; je gaat wijzer weg dan je bent gekomen.
GroeiCafé zorgt ervoor dat groeien voor iedereen binnen handbereik is.

Kom je ook naar GroeiCafé?

Je bent welkom, aan deelname zijn geen kosten verbonden. Meld je aan via het onderstaande aanmeldformulier.

Het volgende GroeiCafé is op woensdag 22 maart '23. Het exacte tijdstip volgt nog. De locatie is ons Innovatief Trainingscentrum (ITC) aan het Dokterspad 2 in Zwolle. Hier valt van alles te beleven. Het thema is: 'VERDER komen in de zorg'.  

Zodra de invulling van het programma bekend is, vind je dat hier. Eén ding is zeker: je gaat 'de zorg' zelf aan den lijve ondervinden met onze inleefsessies. 

De toegang is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. 
Wil je zeker zijn van een plek? Schrijf je dan alvast in!

GroeiCafe aanmeldformulier