Landstede Groep

GROEIEN? Bel ons 088 - 850 79 71

Taal & Digitaal

Je vindt het belangrijk om goed uit de voeten te kunnen met taal. Online meekomen is ook een must. Alleen zo kom je verder!

Taalvaardig zijn en online mee kunnen komen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om zowel zakelijk als privé verder te kunnen groeien, is ondersteuning en training het antwoord. Nederlands, Engels, Duits, desnoods Chinees. Wat jij nodig hebt, regelen we voor je.
Wil je alleen je weg kunnen vinden met MS Office? Ook prima. We mailen!

opleidingen, trainingen en cursussen:

Cursus Chinees spreken

Heeft jouw bedrijf zakelijke contacten met China? Gaan medewerkers naar China op bedrijvenbezoek of om daar voor langere tijd te werken? Dan kan het handig zijn om enige kennis van de Chinese taal en cultuur te hebben. Tijdens de basistraining Chinees spreken leren je medewerkers eenvoudige zinnen, meer over etiquette en hoe Chinezen hun vrije tijd besteden. Samen met de docent bepaal je het lesprogramma.

Correct Zakelijk Nederlands

Hoe zat het ook alweer met de ‘d’s’ en de ‘t’s’? En was het nu pannekoek of pannenkoek? Spelling, stijl en correspondentie: het komt allemaal aan bod in de cursus Correct Zakelijk Nederlands. In drie sessies ben je weer helemaal op de hoogte en ziet je zakelijke correspondentie er weer keurig uit.

Incompany taaltraject Nederlands

Taal is de basis van de communicatie in een bedrijf en goede communicatie verhoogt de productiviteit. Kunnen medewerkers in jouw bedrijf ondersteuning gebruiken bij hun spreekvaardigheid Nederlands? Meld ze dan aan voor het Incompany taaltraject Nederlands.

Taaltechniek Nederlands

Werk jij in de techniek, bouw of logistiek? Dan is het handig dat je goed Nederlands spreekt. Maar dat is niet zo makkelijk, helemaal wanneer Nederlands niet je moedertaal is. Het traject Taaltechniek kan je daarbij helpen.

Cursus Nederlands 3F

Het beheersen van de Nederlandse taal op 3F-niveau zorgt ervoor dat je door kunt groeien. Naar een nieuwe functie of van mbo naar een hbo-opleiding.

Cursus Engels A2/B1

Engels is één van de wereldtalen. Wanneer je de Engelse taal goed beheerst, dan kun je groeien. Met dit keuzedeel oefen je met lezen en luisteren, schrijven, spreken en gesprekken voeren. Allemaal in het Engels natuurlijk!

Naar welke opleiding ben je op zoek?