Landstede Groep

GROEIEN? Bel ons 088 - 850 79 71

Zorg & Welzijn

Zorg & Welzijn

De branche Zorg & Welzijn biedt talloze carrièremogelijkheden op verschillende niveaus.

Heb je graag veel contact met mensen en wil je echt wat betekenen voor anderen? Dat kan als Helpende of Eerst Verantwoordelijk Verzorgende. Werk je liever met ouderen of met kinderen en baby’s of wil je meer weten van zorginnovaties? Binnen Zorg & Welzijn is er altijd ruimte om door te groeien.

opleidingen, trainingen en cursussen:

Capaciteitentest - DAT HRM

Wil je weten wat jouw intellectuele capaciteiten zijn? Deze test meet jouw intellectuele capaciteiten. Je kunt de uitslag gebruiken bij keuzes op het gebied van onderwijs, potentieel-beoordeling, personeelsselectie en loopbaan.

Dienstverlening - Helpende Zorg & Welzijn (derde leerweg)

Wil jij kinderen, volwassenen, ouderen of mensen met een beperking helpen? Met deze opleiding help je mensen bij hun verzorging en doe je huishoudelijke taken. Ook help je mee bij het organiseren van activiteiten of de administratie. Vaak werk je daarbij samen met collega's.

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV)

Ben jij verzorgende en wil je doorgroeien naar een functie met meer verantwoordelijkheid en coördinerende taken? Dan is de post-mbo-opleiding Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) wat voor jou! Deze EVV opleiding is ook te volgen als online variant met praktijkbijeenkomsten.

Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP)

Werk jij in de ouderenzorg? En wil jij meer weten over hoe je de juiste zorg verleent aan cliënten met psychiatrische en/of psychogeriatrische problematiek? Volg dan de praktijkgerichte opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie. Deze opleiding is een verdieping van de opleiding en taken van een Verzorgende IG.

Herregistratie Wet BIG Verpleegkundige

Ben jij verpleegkundige en wil jij je laten herregistreren in het landelijk BIG-register? Volg dan de scholing herregistratie wet BIG Verpleegkundige. Dankzij de nieuwe en praktijdgerichte opzet kun jij je optimaal voorbereiden op het landelijke examen!

Helpende plus (mbo-certificaat K1296)

Heb jij een mbo-diploma Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2)? En wil jij verzorgende vaardigheden leren om je kansen op werk te vergroten? Of wil jij doorstromen naar de niveau 3-opleiding? Doe dan het keuzedeel Helpende plus.

Zorginnovaties en technologie (mbo-certificaat K0138)

E-health en domotica: als (aankomend) zorgprofessional krijg jij te maken met innovatieve, technologische hulpmiddelen. Het is belangrijk dat jij weet hoe je deze op een passende manier kunt inzetten. Het keuzedeel Zorginnovaties en technologie helpt je daarbij. Dit keuzedeel is ook te volgen als online variant met praktijkbijeenkomsten.

Medicijnen verstrekken

Wil jij leren hoe je op professionele wijze met medicijnen omgaat en deze toedient? Volg dan de basiscursus Medicijnen verstrekken.

Medische Kennis en Terminologie

Medische termen: als je in de zorg werkt of wilt werken, moet je deze kennen. In de opleiding Medische Kennis en Terminologie leer je de belangrijkste begrippen die in de medische wereld voorkomen. Deze opleiding is ook te volgen als online variant met praktijkbijeenkomsten.

Training tilliften

Tilliften worden veel gebruikt in de zorg. Bij verkeerd gebruik kan dit verkeerd uitpakken voor jou en de zorgvrager. In deze training leer je hoe je kunt werken met tilliften.

Training Omgaan met agressie

Steeds vaker krijgen bepaalde beroepsgroepen en individuen te maken met agressie. Wat is nou eigenlijk agressie? Waar komt het vandaan? Hoe herken ik het? Hoe kan ik er mee om gaan? Hoe gaan wij ermee om? Hoe zorgen we er voor dat mensen hierdoor niet beschadigen?

Naar welke opleiding ben je op zoek?