Landstede Groep

GROEIEN? Bel ons 088 - 850 79 71

Veilig & Beschermd

Je wilt voldoen aan de hoge eisen en stelt je eigen doelen. De vraag naar beveiligers en professionals met een veiligheidsfunctie groeit.

Onze Veiligheidsacademie biedt naast bedrijfshulpverlening (BHV) en EHBO ook omgangstrainingen voor op de werkvloer of in werksituaties. Wanneer je weet wat je moet doen, geeft dat een veilig gevoel.

opleidingen, trainingen en cursussen:

Basistraining EHBO van Het Oranje Kruis (online met praktijk)

Wat moet je doen als iemand zich in zijn vinger snijdt? Zich bij het uitstappen uit de bus verstapt? Of in de rij bij de kassa in elkaar zakt? Wil je je zeker voelen in zo'n situatie? Volg dan de 3-daagse Basistraining EHBO van Het Oranje Kruis.

Herhalingstraining EHBO van Het Oranje Kruis

Heb je al een EHBO-diploma van Het Oranje Kruis? Dan is dit dé training om je diploma geldig te houden.

BHV Basis Training Bedrijfshulpverlener (NIBHV)

Wil jij bijdragen aan het welzijn van je collega’s en/of medewerkers en de veiligheid binnen je organisatie door bedrijfshulpverlener te worden? Doe dan de BHV Basis Training Bedrijfshulpverlener (BHV): een 1-daagse (met e-learning) praktische training. Door de training te volgen voldoe je ook aan de wettelijke verplichting.

BHV Herhalingstraining Bedrijfshulpverlener (NIBHV)

Als BHV’er moet je elk jaar deelnemen aan een herhalingstraining om je kennis en vaardigheden op peil te houden en te actualiseren. Door het volgen van de Herhalingstraining met e-learning verleng je de geldigheid van je certificaat weer met een jaar.

BHV-module Brandbestrijding & Ontruiming (B&O)

Wat doe je als er brand uitbreekt? Hoe zorg je ervoor dat iedereen snel het gebouw verlaat? Je leert het tijdens de BHV-module Brandbestrijding & Ontruiming (B&O), een onderdeel van de Training Bedrijfshulpverlening (BHV).

BHV-module Spoedeisende Eerste Hulp (SEH) met AED en reanimatie

Wat doe je bij verslikking, shock, angina pectoris, een hartinfarct, een beroerte, epilepsie, suikerziekte of een hersenschudding? Je leert het tijdens de BHV-module Spoedeisende Eerste Hulp (SEH), een onderdeel van de Training Bedrijfshulpverlener (BHV).

Training Omgaan met agressie

Steeds vaker krijgen bepaalde beroepsgroepen en individuen te maken met agressie. Wat is nou eigenlijk agressie? Waar komt het vandaan? Hoe herken ik het? Hoe kan ik er mee om gaan? Hoe gaan wij ermee om? Hoe zorgen we er voor dat mensen hierdoor niet beschadigen?

Training Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis

Ben jij gastouder of werk je in een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of bso? Dan moet je EHBO-kennis en -vaardigheden hebben om de veiligheid van kinderen op school, bij de kinderopvang en in de speeltuin te garanderen. De Training Eerste hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis helpt je daarbij.

Herhalingstraining Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis

Heb je al een certificaat Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis? Dan is dit dé training om je certificaat geldig te houden.

Ontruimingsoefening (met RI&E)

Bij brand of andere calamiteiten is het belangrijk dat iedereen het gebouw snel verlaat. Met een ontruimingsoefening op de eigen locatie van je bedrijf weten alle BHV’ers en ploegleiders precies wat hij of zij moet doen bij noodsituaties.

VCA Basis en VOL

Steeds vaker krijg je als ondernemer de vraag of je VCA-gecertificeerd bent. Veel opdrachtgevers stellen dit zelfs als voorwaarde. Met de Training VCA Basis en het bijbehorende VCA-certificaat toon je aan dat jij en je medewerkers weten wat veilig werken inhoudt.

Herhalingstraining VCA Basis voor groepen (B-VCA)

Steeds vaker krijg je de vraag of je VCA-gecertificeerd bent. Veel opdrachtgevers stellen dit zelfs als voorwaarde. Met de Herhalingstraining VCA Basis en het bijbehorende VCA-certificaat toon je aan dat jij en je medewerkers weten wat veilig werken inhoudt.

Opleiding Beveiliger (mbo 3e leerweg)

Heb jij altijd al willen werken in de beveiligingsbranche? Wil je in één sprint naar je diploma? Kies dan voor de mbo-opleiding Beveiliger in de derde leerweg. Dat is werken en leren in één.

Cursus Leidinggevende

Ga of wil jij leidinggeven in jouw (toekomstige) baan? Dan is deze opleiding echt iets voor jou. Het maakt niet uit in welk vakgebied je zit: van commercie, winkel, zorg, bouw, callcenter, uitzendbranche tot techniek. Of dat je leiding geeft aan een afdeling of team of bij een project: jij leert hier hoe je mensen aanstuurt en zorgt dat ze optimaal samenwerken.

XR in het onderwijs

Hoe pas ik extented reality toe in mijn lessen? Wat maakt leren leuk voor jouw studenten? Hoe stoom je de student klaar voor het 'echte' werk?

Training Ploegleider basis

Training Ploegleider Herhaling

Naar welke opleiding ben je op zoek?