Landstede Groep

GROEIEN? Bel ons 088 - 850 79 71

Techniek

Jij wilt of bent aan het werk in de technische sector. Mooi! Er zijn volop mogelijkheden om te groeien voor jou.

Doordat de techniek blijft groeien en innoveren is er een grote behoefte aan gekwalificeerde technici. Je leert vaardigheden (bij) in de metaal, elektro, mechatronica, robotica of installatietechniek. Maar ook voor ‘gewoon’ een cursus lassen, kan je bij ons terecht.

opleidingen, trainingen en cursussen:

Basisleerlijn Verspanen/CNC-vaardigheden

Verspanen en CNC: wil jij daarover meer leren? Doe dan de basisleerlijn Verspanen/CNC-vaardigheden.

Elektrotechniek – basis

Wil je starten in de elektrotechniek, bij een technische dienst, een woningbouwvereniging of in de particuliere bouwsector? Dan is deze vijfdaagse cursus Elektrotechniek – basis geknipt voor jou.

Elektrisch schakelen

Ben jij storings- of onderhoudsmonteur? En heb je geen kennis van industriële elektrotechniek zoals die voorkomt in schakel- en besturingskasten? Dan is de cursus Elektrisch schakelen wat voor jou!

Festo-trainingen: Mechatronica, Hydrauliek, Pneumatiek, Electrotechniek en PLC-techniek

Meer weten over de nieuwste ontwikkelingen rond pneumatiek, hydrauliek, mechatronica, elektrotechniek en PLC-techniek? Met de vijf Festo-trainingen is jouw kennis weer up-to-date.

Industriële Robotica - Robotic Coördinator (mbo-certifcaat K0989)

Werk je in de maakindustrie en overweeg je binnen je organisatie stappen te zetten in industriële automatisering en robotica? Dan is deze module iets voor jou! Met deze training ben je direct inzetbaar in een gerobotiseerde werkomgeving.

Lassen op elk niveau (NIL)

Wil jij leren lassen? Met deze cursus van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) bepaal zelf met welke methode en op welk niveau je dat leert.

Visueel Lasinspecteur VTw level 2

De lastechnische branche stelt steeds meer eisen aan jouw laswerk en het daarbij behorende visueel onderzoek (NDO). Na het volgen van de opleiding Visueel Lasinspecteur level 2 kun je door een juiste visuele controle de meest voorkomende lasonvolkomenheden in een vroeg stadium voorkomen.

Praktijkassessor in de techniek

Als assessor is jouw objectieve beoordeling goud waard. Maar hoe zet je jouw ervaring in een technische omgeving in? Dat leer je tijdens de training Praktijkassessor in de techniek.

Revit Architecture (BIM)

Bouwdelen worden steeds vaker gemodelleerd in een 3D-omgeving in plaats van getekend. Wil jij leren hoe je dit doet? Volg dan de basistraining Revit Architecture (BIM).

Techno Practicumdag

Spreek je veel met zakelijke relaties van technische bedrijven? Het jargon is vaak geen probleem. Maar weet je bijvoorbeeld echt het verschil tussen MIG/TIG-lassen? En heb je wel eens een laspistool vastgehouden, een pijp gebogen of een PLC van dichtbij kunnen bekijken? Tijdens de Techno Practicumdag komt het allemaal aan de orde.

Praktisch meten (voorbereiding Vakmanschap CO)

Kennismaken met gasgestookte toestellen, werking, opstellingen en metingen daarvan: dat doe je tijdens de training Praktisch meten. Deze training bereidt je voor op het theorie- en praktijkexamen voor het certificaat Vakmanschap CO.

Waterzijdig inregelen

Wil jij als installateur meer weten over waterzijdig inregelen? Doe dan de training Waterzijdig inregelen. In 1 dag weet je alles wat je nodig hebt om een centrale verwarmingsinstallatie duurzaam in te regelen.

Transport intern/Logistiek

Wil je werken in een dynamische omgeving in de logistiek? Dan heb je een aantal intern transport-certificaten nodig. Die haal je bij Groei Opleidingen!

Naar welke opleiding ben je op zoek?