GROEIEN? Bel ons 088 - 850 79 71

Sport & Bewegen

Om te kunnen groeien, is beweging noodzakelijk. Lichamelijk of mentaal, of allebei. Het maakt niet uit. Zolang je maar in beweging komt en blijft. Dat is Leven Lang Ontwikkelen in optima forma!

opleidingen, trainingen en cursussen:

Fitness & Health Instructor A (Fitnesstrainer A)

Houd jij van fitnessen en vind je het leuk om anderen daarbij te begeleiden? Dan is een baan als fitnessinstructeur wat voor jou! Na de 1-jarige opleiding tot Fitness & Health Instructor (Fitnesstrainer A) kun je meteen aan de slag.

Fitness & Health Coördinator (Fitnesstrainer B)

Heb jij je Fitnesstrainer A-diploma en wil je je verder bekwamen als fitnesstrainer? Volg dan de opleiding Fitness & Health Coördinator (Fitnesstrainer B).

Gymnastiek Leider 3

Wil je gymles geven op een school of sportvereniging? Met de opleiding Gymnastiek Leider 3 leiden we je op tot gymnastiekleider en krijg je een erkend KNGU-diploma.

Leider Sportieve Recreatie

Recreëer je graag met een sportieve inslag en wil je niet alleen onderdeel uitmaken van de groep, maar de groep ook op een professionele manier kunnen begeleiden? Met de opleiding Leider Sportieve Recreatie leer je sportieve recreanten professioneel en veilig begeleiden. Deze opleiding is ook een waardevolle toevoeging voor basisschoolleiders en leidinggevenden in de buitenschoolse opvang.

Loop-/conditietrainer 3

Doe jij aan hardlopen? En merk jij ook dat er veel behoefte is aan professionele begeleiding in de loopsport? Doe dan de 1-jarige opleiding Loop-/conditietrainer 3 en leer hoe je loopsporters begeleidt tijdens hun trainingen.

Ski-/Snowboardinstructeur

Voel jij je thuis in de sneeuw en wil je les gaan geven in een wintersportomgeving? Bij de Snowsports Academy kun je trainersdiploma's halen voor verschillende wintersporten, waardoor die voor ski-/snowboardinstructeur.

UEFA C – Trainer/Coach III jeugd

Wil je voetbaltrainer worden van een jeugdvoetbalteam? Doe dan de 1-jarige opleiding UEFA C - Trainer/Coach III jeugd.

Naar welke opleiding ben je op zoek?