Landstede Groep

GROEIEN? Bel ons 088 - 850 79 71

Sportief & Gastvrij

Om te kunnen groeien, moet je in beweging komen. Lichamelijk of mentaal, of allebei. Voor jezelf of voor een ander. Gastvrijheid is daarin een belangrijk factor.

opleidingen, trainingen en cursussen:

BGN Gewichtsconsulent

Ben jij geïnteresseerd in het ondersteunen van mensen bij het behalen van hun gezondheidsdoelen? Vind jij het leuk om mensen te begeleiden bij het transformeren van hun eet- en leefgewoonten door middel van gedragsverandering? En ben jij gepassioneerd over het vergaren van kennis omtrent gezonde voeding aan de hand van de recente wetenschappelijke ontwikkelingen? Dan is dit de opleiding voor jou!

Fitnesstrainer A

Als fitnesstrainer heb je een veelzijdig en afwisselend beroep waarbij vakkennis onmisbaar is. Steeds meer mensen zien de noodzaak in van bewegen onder leiding van een professional. Enerzijds vanwege het veilig en verantwoord trainen, anderzijds omdat men eerder en beter resultaat zal behalen. Tijdens deze opleiding ga je kennis (en vaardigheden) opdoen over anatomie, trainingsleer, fysiologie, biomechanica en ga je jezelf ontwikkelen in trainingsleer & coaching.

Leermeester Horeca

In ieder erkend leerbedrijf werkt minimaal één leermeester. Als leermeester vervul je een belangrijke rol bij het coachen en begeleiden van (nieuwe) medewerkers, leerlingen en stagiaires. Mede dankzij jouw begeleiding kunnen zij zich ontwikkelen tot vakmensen. Deze driedaagse cursus sluit je af met het officiële SVH examen Leermeester.

Sociale Hygiëne

Sociale Hygiëne gaat niet alleen over alcohol, maar ook over drugs, gokken, gastvrijheid, wet- en regelgeving in de horeca, het sociaal-hygiënisch beleid en arbeidswetgeving.

Trainer/coach 4

Ben jij een trainer met ervaring en wil je je persoonlijk ontwikkelen en onderscheiden als trainer/coach? De TC 4 opleiding is een persoonlijke leerroute in die richting met aanvullend een programma waarin jouw talent het uitgangspunt is.

Training Werken met Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid is een bredere kijk op gezondheid, uitgewerkt in zes dimensies. Met die bredere benadering draag je bij aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan.

Naar welke opleiding ben je op zoek?