Landstede Groep

GROEIEN? Bel ons 088 - 850 79 71

Aandacht voor korte zorgtrainingen

Mrt '22. Samen kom je verder! Dat is de insteek van de samenwerking tussen Professionals4U en Landstede Groei Opleidingen. Ze brengen gezamenlijk korte zorgtrainingen onder de aandacht binnen hun netwerken.

Als zorgprofessional weet je dat je alleen door herhalen en bijleren je vakkennis op peil houdt. Met het doel om daarna weer snel lekker aan het werk te kunnen. Maar het is als particulier soms best zoeken waar je terecht kunt voor gedegen zorgtrainingen. En dan maar hopen dat er voldoende deelnemers zijn zodat je ook daadwerkelijk kan starten. 

In een pilot van 3 maanden werken Professionals4U en Landstede Groei Opleidingen samen om de particuliere zorgleervragen in voornamelijk Midden en Noord Nederland te bundelen. In een reeks van 7 trainingen die roulerend 2x per periode aangeboden wordt, bedienen zij de netwerken in de zorgbranche optimaal en profiteert de particulier van het gevarieerde aanbod en flexibele startdata.
Het gaat om de trainingen Medicijnen verstrekken, Voorbehouden handelen, training Tilliften, Omgaan met agressie, BHV, EHBO en Zorginnovatie & Technologie. De trainingslocatie is Zwolle.