Landstede Groep

GROEIEN? Bel ons 088 - 850 79 71

Buiten vuur, binnen bloed: GroeiCafé 'Veiligheid op je werk'

Okt '22 Veiligheid op je werk is van belang voor iedereen. Goed werkgeverschap houdt ook in dat je ervoor zorgt dat je mensen zich veilig en gezond voelen.

Het vierde GroeiCafé is op donderdag 17 november van 16.30 - 18.30 uur bij de Veiligheidsacademie Noordwest Veluwe in Harderwijk. Het thema is: 'Veiligheid op je werk'.

Veiligheid op je werk is van belang voor iedereen. Goed werkgeverschap houdt ook in dat je ervoor zorgt dat je mensen zich veilig en gezond voelen. Dat geeft een boost aan sfeer en productiviteit. De meeste werkenden onder ons voelen ons senang op de werkplek. Anders zou je er niet iedere ochtend voor uit je bed komen, toch? Maar het is zeker niet vanzelfsprekend. Net als aan alle goede dingen, moet aan deze omstandigheid aandacht besteed en preventief gewerkt worden.

Onderzoek wijst uit dat 8 van de 10 werkgevers de mentale gezondheid van werknemers als een belangrijke indicator van het succes van het bedrijf beschouwt. Geen wonder dus dat slimme ondernemers (preventieve) maatregelen nemen gericht op persoonlijke groei, veiligheid en vitaliteit. De HR-afdeling is daarin vaak een belangrijke schakel.

GroeiCafé kiest ‘Veiligheid op je werk’ als thema voor haar bijeenkomst op 17 november. Samen met businessclub Stad in Bedrijf en de Veiligheidsacademie NWV aan de Mecklenburglaan 3 in Harderwijk als inspirerende locatie, belooft ook dit GroeiCafé weer een enerverende beleving.

Je wilt je veilig voelen binnen je team, veilig kunnen werken, weten dat als er wat gebeurt er snel hulp is of weten hoe je met agressie van buitenaf om kunt gaan.
Op 17 november gaat men actief in op deze 4 onderdelen:

  • BHV/EHBO en brand en ontruiming (buiten vuur, binnen bloed)
  • Omgaan met agressie (wie is die nare man in de praktijkstraat?)
  • VR-beleving (ik weet dat het niet echt is, maar…..)
  • Teambuilding (vertrouwen zit soms hoog bij de klimtoren)

Toegang is gratis, wel even inschrijven!