Landstede Groep

GROEIEN? Bel ons 088 - 850 79 71

Eerste Zwolse GroeiCafé groot succes

Okt '21 Het eerste Zwolse GroeiCafé van 6 oktober 2021 mocht zich verheugen op een grote belangstelling. Het was 'volle bak' in restaurant Gerecht&Land.

Studenten van Landstede mbo Vrij&Gastvrij serveerden lekkere hapjes aan de bezoekers terwijl wethouder van Zwolle René de Heer en PEC Zwolle aanvoerder Bram van Polen inhoud gaven aan het thema 'In beweging, regie over je eigen ontwikkeling'.
De Heer vertelde over het belang van leren in de praktijk en hoe de overheid geld beschikbaar stelt voor groei en ontwikkeling door o.a. het STAP-budget (vanaf maart '22). Erg handig om gebruik van te maken als je wilt blijven investeren in een Leven Lang Ontwikkelen. In een inspirerend verhaal nam Van Polen iedereen mee in zijn gedachtegang over hoe hij zijn eigen ontwikkeling vorm gaat geven door het inzetten van zijn andere talenten naast voetbal.

Als klap op de vuurpijl werden de GroeiCafé bezoekers getrakteerd op een mooie thuiswedstrijd van Landstede Hammers.

Heb je dit GroeiCafé gemist? Geniet dan nog even na en check de sfeerimpressie die gemaakt is van de avond.
Wil jij meer weten over de mogelijkheden die er zijn om de regie te pakken over je eigen ontwikkeling? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is 088 – 850 79 71 of mail naar info@groeiopleidingen.nl.