Landstede Groep

GROEIEN? Bel ons 088 - 850 79 71

Goed geregeld; herregistratie BIG Verpleegkundige

Dec '21 Verpleegkundigen die zich willen herregistreren in het landelijk BIG-register kunnen zich aanmelden voor de training Herregistratie Wet Big Verpleegkundige die vanaf 31 januari '22 in Zwolle start.

Dankzij de speciale opzet van deze training kan deze beroepsgroep zich optimaal voorbereiden op het landelijke examen. Landstede MBO, Drenthe College en Deltion College hebben in de regio Noordoost-Nederland een methode ontwikkeld waarin persoonlijke aandacht en het oefenen van de praktische vaardigheden in een skills-lokaal centraal staat. En dat vertaalt zich in een hoog examenslagingspercentage.

Voor het aanvragen van een herregistratie als verpleegkundige in het landelijk BIG-register moet je voldoen aan een zogenaamde werkervaringseis. Dat betekent dat je in een periode van vijf jaar minimaal 2.080 uur aantoonbaar als verpleegkundige werkzaam bent geweest.

Maar ook als je niet voldoet aan deze eis, dan kun je je alsnog herregistreren wanneer je slaagt voor het landelijk examen Herregistratie Wet BIG Verpleegkundige.
Heb je vragen over de herregistratie BIG? Neem dan contact op met opleidingsadviseur Anke van Vliet (avanvliet@landstede.nl) of kijk hier.