GROEIEN? Bel ons 088 - 850 79 71

Groei Vooruit biedt perspectief in Regio Zwolle

Juni '21
Het initiatief Groei Vooruit  wil alle inwoners van de 22 gemeenten van Regio Zwolle perspectief bieden. Op nieuw werk of ander werk. Groei Vooruit geeft de mogelijkheid om talenten te gebruiken en te ontwikkelen. Met omscholing, bijscholing en persoonlijke loopbaancoaching. Wil jij je ook kosteloos ontwikkelen?

De arbeidsmarkt is turbulent en instabiel. Zo zet de coronacrisis de arbeidsmarkt op zijn kop en kunnen sommige sectoren geen personeel vinden. Misschien dreig ook jij je baan te verliezen of zit je al thuis? Of overweeg je al langer de overstap te maken naar een kansrijke sector als de zorg, het onderwijs of de techniek?

Met de scholingsvouchers van Groei Vooruit maak je grote kans op volledige vergoeding van je opleiding. Check snel www.groeivooruit.nl voor meer informatie of mail naar info@groeiopleidingen.nl als je meer wilt weten of hulp nodig hebt bij het aanvragen.

Woon je niet in de Regio Zwolle? Geen nood! Er zijn ook scholingsvouchers beschikbaar in Twente, de Achterhoek en Regio Foodvalley (zeg maar tussen Enschede tot Zwolle, Apeldoorn tot Doetinchem).

Zo is groeien voor iedereen binnen handbereik.