GROEIEN? Bel ons 088 - 850 79 71

Webinar: In verbinding met Groei

Mei '21
Met het webinar ‘In verbinding met Groei’ heeft Landstede Groei Opleidingen haar zakelijke relaties met een ‘digitale koffie’ bijgepraat over de vernieuwingen die op de rol staan wat betreft op maat leertrajecten en het tijd- en plaats onafhankelijk leren via het ontwikkelde leerplatform. Ook de uitdagingen die het nieuwe credo ‘Opleiden met LEF’ met zich meebrengt, kwamen aan bod.

Jan Nijhuis stelde zich kort voor als directeur en zette zijn visie op toekomstig onderwijs uiteen. Na een korte animatie over was het tijd om in te zoomen op de verschillende focusgebieden van Landstede Groei Opleidingen.

De opleidingsadviseurs van Zorg&Welzijn, Techniek&Logistiek, Economie&Organisatie, Talen (StartCollege) en Veiligheid (Veiligheidsacademie NWV) vertelden hoe zij ‘LEF’ laden in het aanbod. Daarna was het de beurt aan Leven Lang Ontwikkelen en certificering. Hoewel de techniek zelf tijdens de webinar voor een uitdaging zorgde, waren de reacties van de relaties unaniem; ‘Mooi dat jullie de stap naar flexibel onderwijs met open vizier tegemoet treden.’

Aan het einde van de webinar werd een workshop verloot. Zorggroep NoordWestVeluwe is de gelukkige winnaar van een workshop over het laten landen van LLO en zorginnovaties op de werkvloer.