GROEIEN? Bel ons 088 - 850 79 71

Economie & Ondernemen

Je wilt het zelf doen. Bedrijfsvoering is soms een hele onderneming. Het is belangrijk dat de financiën goed geregeld zijn. Of het nou de boekhouding is of loonadministratie. Ook het personeel, het arbeidsrecht, communicatie, marketing en de salarissen spelen mee. Wij weten er alles van en delen dit graag met je.opleidingen, trainingen en cursussen:

Basiskennis Calculatie (BKC®)

Spreekt het werken met cijfers je aan en wil je aan de slag in een financieel-administratieve functie? Of ben je een zzp’er die meer wil weten over kostprijsberekeningen? Dan is de opleiding Basiskennis Calculatie (BKC®) wat voor jou! Tijdens deze korte, praktijkgerichte opleiding leer je de basisbeginselen van calculatie.

Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Ga je op de afdeling loonadministratie werken? Dan moet je veel weten over arbeidsovereenkomsten, loonheffing, cao’s en administratieve verplichtingen van de werkgever of werknemer. Met de korte opleiding Basiskennis Loonadministratie (BKL®) leer je het allemaal.

Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Wil je de boekhouding doen voor een kleine organisatie? Of ben je zelfstandig ondernemer en wil je je eigen boekhouding doen? Misschien besteed je het nu uit en wil je er meer vanaf weten. Met de korte opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB®) heb je snel meer kennis van boekhouden.

Financial Assistant (BKB® en BKC®)

Je wilt van de hoed en de rand weten qua bedrijfsadministratie. Je weet straks precies wat de termen debiteuren, crediteuren en journaalposten inhouden. Met deze complete opleiding Financial Assistant (BKB® en BKC®) weet je waarover je praat en kun je doorgroeien.

Moderne Bedrijfsadministratie (MBA®)

Wil je de administratieve spil zijn in een bedrijf of doorgroeien naar een leidinggevende functie op financieel-administratief gebied? Dan is de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA®) geschikt voor jou. MBA is de voorloper van de hbo-opleiding SPD Bedrijfsadministratie.

Personeel, Organisatie & Communicatie (POC)

Als medewerker personeelszaken heb je een afwisselende baan: je ondersteunt de P&O-manager, werkt de cao en bedrijfsregelingen uit, verzorgt rapportages, begeleidt stagiairs en signaleert en regelt jubilea en andere bijzondere gelegenheden. Wil je weten hoe je dat allemaal organiseert? Tijdens de opleiding Personeel, Organisatie & Communicatie (POC) leer je het.

Opfriscursus Salarisadministratie

Medewerkers van de salarisadministratie weten dat de wet- en regelgeving in hun vakgebied altijd in beweging is. Het is dus belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tijdens de Opfriscursus Salarisadministratie gaan we in op onderwerpen waaraan de salarisadministrateur de meeste aandacht besteedt. Ook besteden we aandacht aan een aantal specifieke casussen die jij en de andere deelnemers hebben aangeleverd.

Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®)

Werk je bij een organisatie waar het belangrijk is dat je boekhoudkundig en bedrijfseconomisch inzicht in de organisatie hebt? Met de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) word je een professional in de financiële administratie. Deze opleiding is ook te volgen als online variant met praktijkbijeenkomsten.

Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL-POC®)

Ga je zelfstandig een loonadministratie voeren? Dit specialistische werk vraagt om brede kennis. Je moet bijvoorbeeld op de hoogte zijn van de actuele wet- en regelgeving en hoe dat doorwerkt in de loonadministratie. Tijdens deze korte, gespecialiseerde opleiding doe je de benodigde kennis op.

Ondernemerschap mbo (keuzedeel K0165)

Ondernemend zijn, dat zit in je natuur. Ondernemerschap en al haar facetten kan je leren. Hoe leer je tijdens het keuzedeel Ondernemerschap mbo. Dit keuzedeel is ook te volgen als online variant met praktijkbijeenkomsten.

MS Office op maat

Werk jij MS Office en loop je tegen zaken aan die je (beter) zou willen weten? Dan is de training MS Office op maat wat voor jou.

Naar welke opleiding ben je op zoek?