Landstede Groep

GROEIEN? Bel ons 088 - 850 79 71

Economie & Ondernemen

Je wilt het zelf doen. Bedrijfsvoering is soms een hele onderneming. Het is belangrijk dat de financiën goed geregeld zijn. Of het nou de boekhouding is of loonadministratie. Ook het personeel, het arbeidsrecht, communicatie, marketing en de salarissen spelen mee. Wij weten er alles van en delen dit graag met je.opleidingen, trainingen en cursussen:

BKC Opleiding Basiskennis Calculatie

Spreekt het werken met cijfers je aan en wil je aan de slag in een financieel-administratieve functie? Of ben je een zzp’er die meer wil weten over kostprijsberekeningen? Dan is de financiële training Basiskennis Calculatie (BKC®) wat voor jou! Tijdens deze korte, praktijkgerichte cursus leer je de basisbeginselen van calculatie.

BKB Opleiding Basiskennis Boekhouden

Wil je de boekhouding doen voor een kleine organisatie? Of ben je zelfstandig ondernemer en wil je je eigen boekhouding doen? Misschien besteed je het nu uit en wil je er meer vanaf weten. Met deze korte financiële training Basiskennis Boekhouden (BKB®) heb je snel meer kennis van boekhouden.

Opleiding Financial Assistant (BKB® en BKC®)

Je wilt van de hoed en de rand weten qua bedrijfsadministratie. Je weet straks precies wat de termen debiteuren, crediteuren en journaalposten inhouden. Met deze complete opleiding Financial Assistant (BKB® en BKC®) weet je waarover je praat en kun je doorgroeien.

Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®)

Werk je bij een organisatie waar het belangrijk is dat je boekhoudkundig en bedrijfseconomisch inzicht in de organisatie hebt? Met de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) word je een professional in de financiële administratie. Deze opleiding kun je nu volgen als mixed variant (voor een deel online en met praktijkbijeenkomsten).

Ondernemerschap mbo (keuzedeel K0165)

Ondernemend zijn, dat zit in je natuur. Ondernemerschap en al haar facetten kan je leren. Hoe? Dat leer je tijdens het keuzedeel Ondernemerschap mbo. Dit keuzedeel is ook te volgen als online variant met praktijkbijeenkomsten.

MS Office op maat

Werk jij met MS Office en loop je tegen zaken aan die je (beter) zou willen weten? Dan is de training MS Office op maat wat voor jou. We behandelen de onderwerpen die voor jou of jouw collega's van belang zijn. Denk aan Excel, Word, Outlook of Powerpoint. Jij mag het zeggen!

LLB Leren, Loopbaan en Burgerschap

Alle mbo-studenten, zowel jongeren als volwassenen, worden opgeleid voor een beroep én voorbereid op hun rol als burgers die volwaardig deelnemen aan de maatschappij. Daarom geldt voor iedereen die een mbo-diploma wil halen de loopbaan- en burgerschapseisen.

Naar welke opleiding ben je op zoek?